EFT dag – Vrijer Leven

Stel je hoge eigen aan jezelf? Neem je jezelf telkens voor om je grenzen beter te bewaken en meer voor jezelf te kiezen? Alleen blijkt dit lastiger te zijn dan je dacht, helemaal in combinatie met een (te) groot verantwoordelijkheidsgevoel. Het is mogelijk om jouw potentieel te leven en veel meer voldoening te halen uit hetgeen je doet.

 

Ben je al coach of therapeut en zoek je een krachtige techniek die je kunt toepassen in je praktijk, waarmee je mensen nog beter kunt begeleiden? Maar wil je ook werken aan je innerlijke ontwikkeling, dan is deze dag precies wat jij zoekt.

 

Je leert en ervaart hoe je me 1 praktische en krachtige techniek genaamd * Emotional Freedom Techniques (EFT) jouw leven in een andere beweging brengt. En dan maakt het niet uit of je komt voor persoonlijke ontwikkeling, professionele ontwikkeling of zelfs beide.

 

Omdat je ontdekt hoe je jezelf en anderen kunt helpen in de stroom te komen van :

  • Spanning naar (innerlijke) Vrijheid
  • Niet weten wat je wilt naar Helderheid
  • Onzekerheid naar Zelfvertrouwen
  • Moeten naar Genieten
  • Moeilijk naar vanzelf
  • En nog zoveel meer….

Laat je verrassen door de rijkdom van deze dag. Deelname is gratis, de waarde is onbetaalbaar. Wil jij dit niet missen, meld je dan nu hier aan bij knop ‘aanmelden’.

Datum

24 mei 2018 van 10.00 – 16.00 uur. Locatie Muurhuizen 36 Amersfoort. 

 

Wat is EFT

Emotional Freedom Techniques (EFT) is een eenvoudige en krachtige combinatie van oude oosterse acupressuur en moderne positieve psychologie. EFT zoals het bij de Psychosynthese Academie gegeven wordt, heeft het in zich om in een korte tijd een echte transformatie in gang te zetten.

 

EFT zorgt er o.a. voor dat je lichaam (geluks)hormonen aanmaakt zoals Serotonine, Endorfine en dopamine. Ook het (stresshormoon) cortisolgehalte neemt af.

 

Met als positieve bijkomstigheid dat de emotionele lading van o.a. herinneringen, gebeurtenissen, trauma’s, gedachten, belemmerende overtuigingen, gevoelens en lichamelijke pijnen wordt geneutraliseerd. Je ervaart bevrijding op allerlei vlakken.

 

Aanmelden

Meld je nu aan voor de GRATIS EFT dag Vrijer Leven op 24 maart:

 

 

Trainer

Maurice van der Weele

Wat mij steeds weer inspireert is dat er zo veel meer in ieder van ons aanwezig is aan potentie, aan mogelijkheden, misschien wel meer dan we ooit kunnen of durven dromen.  Meehelpen deze mogelijkheden te ontdekken en verder vrij te maken is mijn passie.

In dit werk komen een aantal van mijn inspiratiebronnen op een prachtige manier bij elkaar:

  • Oude spirituele wijsheid: waaronder Boeddhisme, Yoga, meditatie, mystiek. 
  • Moderne psychologische technieken: zoals EFT, EMDR, NLP, MR, Heartmath, Logosynthese, etc.
  • Nieuwe en oude wetenschappelijke inzichten.
  • Het holistische ontwikkelingsmodel en de technieken van Psychosynthese. 

 

Worksheets

Geheel gratis, 12 zeer krachtige worksheets voor jou!

 

Gratis download: EFT Worksheets