Opleiding EFT Expert

Je houdt écht van je vak, geniet ervan om mensen te begeleiden tijdens hun proces, en je hebt oog voor de potentie en groeikansen van jouw cliënten. Zelfs als ze zich hier zelf (nog) niet bewust van zijn. Ondanks dat verlang je toch naar meer. Zou het dan niet fijn zijn om nieuwe bevrijdende technieken te leren, een volgende stap in je eigen ontwikkeling te zetten en nog meer echte transformaties te kunnen faciliteren bij jouw cliënten?

Gratis download: EFT Worksheets

 

Met de jaaropleiding EFT Expert voor (ervaren) begeleiders is dit mogelijk. Omdat je leert:

 • Te werken met krachtige en diepwerkende technieken op het gebied van Energie Psychologie. Zoals EFT en varianten als FasterEFT, Matrix Reimprinting, Logosynthese, Law of Attraction etc.
 • Hoe je deze technieken toepast in de gebieden van (succes)coaching, therapie en spirituele ontwikkeling.
 • Werken met de 7 fases van zelf-ontwikkeling & transformatie, zodat je precies weet waar de blokkades zitten en hoe je die kunt transformeren.
 • Via het ABCD – framework een synthese te maken tussen de belangrijkste en noodzakelijke werkgebieden in elke vorm van ontwikkeling. (spirituele ontwikkeling, concrete resultaten behalen, geïnspireerde actie en bevrijding van belemmerende herinneringen en overtuigingen)

Wat betekent dat voor je als begeleider?

 • Duidelijke tools om sneller wezenlijke transformaties te faciliteren bij je cliënten waardoor oude patronen werkelijk loslaten
 • Je kunt alle technieken, specialiteiten en ervaringen waarover jij beschikt met elkaar verbinden, terwijl de structuur behouden blijft.
 • Je voelt je vrijer om jouw visie naar buiten te brengen en na te leven, zonder dat het niet “zweverig” wordt, maar juist heel concrete resultaten oplevert.
 • Je krijgt meer zelfvertrouwen en gezonde autoriteit als coach/therapeut/trainer, hierdoor haal je meer vervulling en voeldoening uit je werk.
 • Je praktijk wordt vanzelf bekender en succesvoller, zonder dat je je daar actief mee bezighoudt.

Eigen proces:

Omdat in handen van iemand die het zelf tot in de diepte heeft ervaren gaat de werking van deze technieken zo veel verder dan gemiddeld.

Daarom besteden we in deze opleiding veel aandacht aan het zelf ervaren van de werking van de verschillende technieken en de verschillende gebieden waarop je die kunt toepassen.

Data & Locatie

De jaaropleiding bestaat uit 16 lesdagen verdeeld over 8 weekenden van 10:00 tot 17:00 uur. En een keer in de maand is er een EFT-club avond waaraan oud-studenten en nieuwe deelnemen.

 

6 & 7 oktober, 3 & 4 november, 1 & 2 december, 12 & 13 januari, 2 & 3 februari, 13 & 14 april, 18 & 19 mei, 15 & 16 juni. De lesdagen zijn van 10:00 – 17:00 uur. Dit is exclusief lunch.

 

De EFT club avonden zijn van 17:30 tot 20:30 uur. De locatie is nog niet definitief, maar zal wel in Amersfoort gegeven worden. 

 

 

Investering

 

€ 5.900,- voor de hele jaaropleiding EFT Expert. De opleiding is vrijgesteld van Btw.

 

 

Trainer

Opleiding EFT Expert - Maurice van der WeeleMaurice van der Weele

 

Wat mij steeds weer inspireert is dat er zo veel meer in ieder van ons aanwezig is aan potentie, aan mogelijkheden, misschien wel meer dan we ooit kunnen of durven dromen.  Meehelpen deze mogelijkheden te ontdekken en verder vrij te maken is mijn passie.

 

In dit werk komen een aantal van mijn inspiratiebronnen op een prachtige manier bij elkaar:

 

 • Oude spirituele wijsheid: waaronder Boeddhisme, Yoga, meditatie, mystiek. 
 • Moderne psychologische technieken: zoals EFT, EMDR, NLP, MR, Heartmath, Logosynthese, etc.
 • Nieuwe en oude wetenschappelijke inzichten.
 • Het holistische ontwikkelingsmodel en de technieken van Psychosynthese. 

 

Aanmelden


Je ontvangt een inschrijfformulier waarop je je definitief kunt inschrijven.