Opleiding EFT Expert

EFT staat voor Emotional Freedom Techniques. Het is een van de krachtigste therapeutische en (zelf)coaching methoden van dit moment. Het is een combinatie van oude oosterse acupressuur en moderne psychologie.

 

EFT gaat er vanuit dat alle negatieve emoties worden veroorzaakt door een verstoring in ons energiesysteem en helpt deze weer te herstellen. EFT is zo’n praktische en effectieve methode! Het kan zowel voor eigen gebruik als in therapievorm worden toegepast. Zelfs met 5 minuten per dag kun je al een transformatie in gang zetten.

 

Gratis download: EFT Worksheets

 

Zowel mensen die heel duidelijk weten dat ze EFT willen toepassen in hun (toekomstige) praktijk, als mensen die de technieken willen leren voor hun eigen persoonlijke en of spirituele ontwikkeling nemen deel aan de EFT Expert Opleiding.

 

De EFT opleiding start met een intensief weekend ‘The Deep Dive’. Vervolgens is de opleiding opgebouwd uit 4 modules van ieder ongeveer 3 maanden. Klik op ’EFT opleiding’ voor meer informatie.

 

Ook ben je van harte welkom om deel te nemen aan een van de gratis EFT inspiratiedagen die meerdere keren per jaar worden gegeven.

 

 

Data

Deep dive weekend:

Dit weekend is verplicht om deel te kunnen nemen aan Module I van de opleiding EFT Expert. 

 

Opleidingsdagen module 1:

7 oktober & 4 november & 25 november & 9 december 2017

13 januari & 27 januari 2018

 

EFT Club avonden 17.30 – 20.30 uur

10 oktober, 16 oktober, 9 november, 15 november, 11 december, 20 december 2017

15 januari, 22 januari 2018

 

EFT Opleiding

 

Download brochure

 

Deep dive weekend

We werken o.a. aan hele concrete doelen, door te onderzoeken wat jij werkelijk wil. Er wordt gewerkt aan het loslaten van jouw (oer)oude spanningen, overtuigingen en onzekerheden die dit in de weg staan Natuurlijk ervaar je hoe diverse EFT technieken werken en zie je het bijzondere en diepwerkende effect ervan in de praktijk. 

 

Module 1: Bevrijding van jouw natuurlijke stroom

Je leert hoe jezelf en een ander professioneel kunt begeleiden in o.a. het realiseren van doelen. Maar ook hoe je de verschillende niveaus van belemmeringen kunt lokaliseren en kunt ombuigen naar het positieve zodat werkelijke bevrijding mogelijk is. Let op: Deep Dive weekend is verplicht om deel te kunnen nemen aan Module I. 

 

Module 2: EFT als therapie – werken in de diepte
Deze module leert je diverse EFT technieken echt toe te passen als therapievorm. Je leert hoe je jezelf en anderen echt kan bevrijden van diepgewortelde trauma’s, herinneringen, belemmerende overtuigingen, lichamelijke klachten en emoties waar zij vaak al jaren last van hebben.

 

Module 3: EFT en “de twee werelden”
Deze module gaat in op hoe je EFT technieken en aanverwante methodes kunt toepassen bij de transpersoonlijke /spirituele ontwikkeling bij zowel je cliënten als bij jezelf. Het gaat over het bij elkaar brengen van “de 2 werelden”. Dit is een gebied waar niet veel begeleiders zich aan durven te wagen, wanneer jij op dit snijvlak kunt en durft te werken zal je echte transformatie op wezenlijk niveau teweeg kunnen brengen.

 

Module 4: De succesvolle EFT Expert
Je kunt nog zo’n goede coach / therapeut zijn maar als je jezelf en je kwaliteiten niet kunt verkopen wordt een volle praktijk lastig. In deze module leer je hoe je een volle praktijk krijgt, waar je op moet letten. Je leert een eenvoudig maar zo feilloos stappenplan, dat potentiele cliënten heel graag met jou willen werken.

 

Prijs

Deep Dive weekend € 325,- (voor 2 dagen)

 

Module 1: € 1.500,- (incl. Deep Dive weekend)

 

Prijslijst Opleiding EFT Expert

 

 

Trainer

Opleiding EFT Expert - Maurice van der WeeleMaurice van der Weele

 

Wat mij steeds weer inspireert is dat er zo veel meer in ieder van ons aanwezig is aan potentie, aan mogelijkheden, misschien wel meer dan we ooit kunnen of durven dromen.  Meehelpen deze mogelijkheden te ontdekken en verder vrij te maken is mijn passie.

In dit werk komen een aantal van mijn inspiratiebronnen op een prachtige manier bij elkaar:

  • Oude spirituele wijsheid: waaronder Boeddhisme, Yoga, meditatie, mystiek. 
  • Moderne psychologische technieken: zoals EFT, EMDR, NLP, MR, Heartmath, Logosynthese, etc.
  • Nieuwe en oude wetenschappelijke inzichten.
  • Het holistische ontwikkelingsmodel en de technieken van Psychosynthese. 

 

Aanmelden

Ik schrijf me in voor:

Je ontvangt een inschrijfformulier waarop je je voor het juiste module(s) kunt inschrijven.