Opleiding EFT Expert

Verlang jij ook naar een vrijer leven waarin jouw natuurlijke stroom van gezondheid, overvloed, liefde, genieten, geluk en ontspanning jouw nieuwe basis is.

 

Ergens weet je dat het kan, omdat je het om je heen ziet of zelfs al hier en daar ervaart. Alleen stuit je steeds weer op dezelfde blokkades zoals gebrek aan eigenwaarde, verborgen boosheid, een te groot verantwoordelijkheidsgevoel, gezondheidsklachten, onverwerkt verdriet, of het gevoel dat je niet goed genoeg bent.

 

Je gaat actief aan de slag met het ombuigen van belemmerende gedachtestromen, overtuigingen Maar ook het Realiseren van jouw doelen en verlangens. Hoezo alleen NEE leren zeggen om je grenzen beter aan te geven? Waarom juist ook JA zeggen tegen datgene wat wél goed voor jou is.

 

Gratis download: EFT Worksheets

 

Ben je al coach of therapeut en zoek je krachtige technieken die je kunt toepassen in je praktijk, waarmee je jouw cliënten op het meest wezenlijke niveau kunt begeleiden? En wil je daarnaast ook je eigen persoonlijke, spirituele en professionele ontwikkeling dan heeft deze module alles in zich waar jij naar verlangt.

 

Naast EFT krijg je ook zeer waardevolle aanvullende technieken die zich heel goed lenen voor het verwezenlijken van concrete doelen. Waarmee je ruimte maakt voor vertrouwen die de gewenste omstandigheden versterken en sneller mogelijk maken voor jou.

 

Data & Locatie

Opleidingsdagen – jouw natuurlijke stroom:

6 oktober & 7 oktober, 2 & 3 november, 30 november & 1 december 2018.

 

De lesdagen zijn van 10:00 – 17:00 uur. Dit is exclusief lunch.

 

De EFT club avonden zijn van 17:30 tot 20:30 uur. De locatie is nog niet definitief, maar zal wel in Amersfoort gegeven worden. 

 

 

Prijs

 

€ 997,- . Dit is inclusief de lesdagen, hand-outs, EFT clubavonden en toegang tot online training. 

 

 

Trainer

Opleiding EFT Expert - Maurice van der WeeleMaurice van der Weele

 

Wat mij steeds weer inspireert is dat er zo veel meer in ieder van ons aanwezig is aan potentie, aan mogelijkheden, misschien wel meer dan we ooit kunnen of durven dromen.  Meehelpen deze mogelijkheden te ontdekken en verder vrij te maken is mijn passie.

 

In dit werk komen een aantal van mijn inspiratiebronnen op een prachtige manier bij elkaar:

 

  • Oude spirituele wijsheid: waaronder Boeddhisme, Yoga, meditatie, mystiek. 
  • Moderne psychologische technieken: zoals EFT, EMDR, NLP, MR, Heartmath, Logosynthese, etc.
  • Nieuwe en oude wetenschappelijke inzichten.
  • Het holistische ontwikkelingsmodel en de technieken van Psychosynthese. 

 

Aanmelden


Ik schrijf me in voor:

Je ontvangt een inschrijfformulier waarop je je voor het juiste module(s) kunt inschrijven.