Intensieve EFT Training

Wat kun je na deze training?

 Negatieve emoties en trauma’s transformeren, de verborgen energie en kwaliteiten daaronder ontdekken en vrijmaken. Je kunt dus goed werken met angsten, verdriet, spanning, weerstand, somberheid, boosheid etc.

 Je leert ook de belemmerende overtuigingen te transformeren in steunende overtuigingen. Dit laatste werkt heel goed bij onderwerpen als onzekerheid, gebrek aan zelf vertrouwen e.d.

 Ook leer je EFT toepassen op belemmerende krachten als de innerlijke criticus en andere subpersonen/overlevers. Zo leer je hoe je met EFT het volwassen midden in de cliënt helpt wakker worden en/of versterken, waardoor die meer en meer leiderschap krijgt over zijn/haar eigen leven.

 Je leert de essentie van het werken met EFT op het gebied van de innerlijke verbinding tussen persoonlijkheid en ziel (in module 2 uitgebreid, maar in deze module wel de essentie). In dit werk help je iemand (weer) in contact komen met de grotere bedoeling/purpose/missie in zijn/haar leven.

Iedere lesdag heeft een concreet thema, zoals dromen, doelen, relaties, levensvragen, gezondheid, succes, eigenwaarde, waardoor je de toepassing van de technieken en concepten direct kunt koppelen aan deze thema’s. Hierdoor kun je al tijdens de training in die verschillende gebieden de gewenste bevrijding en transformatie ervaren. En wanneer je al een praktijk hebt, kun je er al na het eerste weekend direct mee aan de slag.

Lees meer over deze intensieve EFT Training met de thema’s, de technieken en informatie over trainer Maurice van der Weele in de brochure die je hieronder kunt downloaden.

Download brochure

Wil je eerst ervaren wat EFT kan doen, schrijf je dan in voor de GRATIS masterclass:

Gratis EFT Masterclass

Data

Start 16 maart 2019

Als je je nu opgeeft, kun je alvast starten met de EFT avonden: 7 januari en 11 februari van 17:30 tot 20:30 uur.

Programma

Meer over het programma en de technieken lees je in de brochure

Prijs

€ 1200,-,

incl. een heel jaar (minimaal 10 x) gratis toegang tot de EFT Avonden twv € 995,-

Trainer

Maurice van der Weele

Wat mij steeds weer inspireert is dat er zo veel meer in ieder van ons aanwezig is aan potentie, aan mogelijkheden, misschien wel meer dan we ooit kunnen of durven dromen.  Meehelpen deze mogelijkheden te ontdekken en verder vrij te maken is mijn passie.

Ervaringen

Maarten – Inspirator & IT Run Specialist Market Sales
“Met de opleiding EFT expert zijn mijn kwaliteiten wakker gemaakt en hebben een weg gevonden om zich in het dagelijks leven te manifesteren. Ik weet dat ik nu op mijn intuïtie mag vertrouwen en dat ik in verbinding ben mijn hoger zelf, en van daaruit staan mij mooie nieuwe uitdagingen te wachten.”

Helena – Psycholoog
“Ik had het al bijna opgegeven en liet mezelf voortdurend in de steek. Nu ondersteun ik mezelf, onvoorwaardelijk. Ik voel vreugde, lichtheid en energie. Ik durf te dromen en te verlangen. Hoewel de donkere kant soms aan me trekt, besef ik me dat ik een keuze heb. Ik voel me bevrijd en kom meer en meer in contact met wie ik werkelijk ben.”

Angeline – Personal Coach & Psychosynthese therapeut
“In het contact met Maurice heb ik ervaren dat alles er mag zijn, wat mij geholpen heeft om met liefdevolle vriendelijkheid naar mezelf te kijken. Hij weet steeds weer de vinger op de zere plek te leggen wat ik dankbaar aangrijp om mezelf te helen. En ik zie steeds meer wat ik de wereld kan geven en wat het leven mij te bieden heeft.”

Monique – Research Consultant

“EFT heeft me (behalve dat ik er veel van heb geleerd/nieuwe technieken heb geleerd) stappen laten zetten in mezelf, en daarmee kwam er meer focus, waardoor ik ook stappen heb gezet in mijn eigen praktijk Over Maurice als trainer: energiek, inspirerend, met veel inlevingsvermogen en gelukkig ook met veel humor”

Aanmelden


Je ontvangt een inschrijfformulier waarop je je definitief kunt inschrijven.