Intensieve EFT Training

In deze intensieve EFT opleiding leer je de krachtige technieken van EFT, maar ook hoe je EFT kunt combineren met andere energie-psychologie methodes en visies zoals L.O.A. (Law of attraction), systemisch werken, subpersonen-werk, healing etc.

Daarnaast heeft elke trainingsdag een apart thema, waardoor je de toepassing van deze technieken en concepten concreet kunt koppelen aan de belangrijke thema’s die je tegenkomt in je praktijk en je eigen leven.


Wat levert de training op voor je eigen proces:

 • Een heel helder beeld van wie je bent en wat je werkelijk wilt.
 • Realiseren van je (onbewuste) ruime mogelijkheden en potentie.
 • Bevrijding van (verborgen) angsten, onzekerheden en negatieve overtuigingen.
 • Het helen van oude emotionele trauma’s.
 • Het kunnen ontdekken van de onbewuste blokkades en weerstanden die je ontwikkeling, gezondheid, geluk en succes in de weg staan. En hoe je deze belemmeringen transformeert in ondersteunende kwaliteiten als inspiratie, motivatie, energie, (zelf) vertrouwen, plezier etc.
 • En bevrijding op alle concrete thema’s en gebieden die tijdens de trainingsdagen behandeld worden.
 • In het kort: je wordt je eigen coach/therapeut/healer.


Wat kun je met deze training professioneel

Het bovenstaande op veel levensthema’s van je cliënt teweegbrengen, dus o.a.:

 • Je cliënt helpen helder te zien en te voelen wat er mogelijk is in zijn/haar leven. Dus ook verborgen verlangens en wensen helpen wakker maken.
 • Het geloof en de motivatie voor die mogelijkheden sterker maken.
 • De , meestal verborgen, obstakels (de angsten, onzekerheden, belemmerende overtuigingen, pijnlijke herinneringen, etc.) helpen transformeren naar steunende gevoelens en overtuigingen.
 • Het helen van bekende en onbewuste trauma’s.
 • Het verbinden van de persoonlijkheid met de ziel/het hoger zelf/innerlijke bron.


De hele opleiding bestaat uit 3 trainingen die samen een geheel vormen, maar eventueel ook los te volgen zijn.


EFT 1: Leiderschap en Co-creatie
EFT 2: Meesterschap en Zelf-realisatie
EFT 3: De Succesvolle Expert


Als je wilt weten of je met jouw vragen, behoeften en ervaring een goeie match bent met deze training, bel met Karin (06-29 414 787) of Maurice (06-52020945) of mail naar karin@eftacademy.nl


Wil je eerst ervaren wat EFT kan doen, schrijf je dan in voor de open dag:

Open dag EFT


De hele opleiding bestaat uit 3 trainingen die samen een geheel vormen, maar eventueel ook los te volgen zijn.

 1. Leiderschap en Co-creatie
 2. Meesterschap en Zelf-realisatie
 3. De Succesvolle Expert


Data

EFT 2: Meesterschap start in februari.

Als je wilt weten of je met jouw vragen, behoeften en ervaring een goeie match bent met deze training, bel met Karin (06-29 414 787) of Maurice (06-52020945) of mail naar karin@eftacademy.nl

Programma

Meer over het programma en de technieken lees je op de pagina’s:
EFT 1: Leiderschap
EFT 2: Meesterschap
EFT 3: De succesvolle Expert

Prijs

Neem contact met ons op voor de prijzen van de trainingen

Trainer

Maurice van der Weele

Wat mij steeds weer inspireert is dat er zo veel meer in ieder van ons aanwezig is aan potentie, aan mogelijkheden, misschien wel meer dan we ooit kunnen of durven dromen.  Meehelpen deze mogelijkheden te ontdekken en verder vrij te maken is mijn passie.

Ervaringen

Maarten – Inspirator & IT Run Specialist Market Sales
“Met de opleiding EFT expert zijn mijn kwaliteiten wakker gemaakt en hebben een weg gevonden om zich in het dagelijks leven te manifesteren. Ik weet dat ik nu op mijn intuïtie mag vertrouwen en dat ik in verbinding ben mijn hoger zelf, en van daaruit staan mij mooie nieuwe uitdagingen te wachten.”

Helena – Psycholoog
“Ik had het al bijna opgegeven en liet mezelf voortdurend in de steek. Nu ondersteun ik mezelf, onvoorwaardelijk. Ik voel vreugde, lichtheid en energie. Ik durf te dromen en te verlangen. Hoewel de donkere kant soms aan me trekt, besef ik me dat ik een keuze heb. Ik voel me bevrijd en kom meer en meer in contact met wie ik werkelijk ben.”

Angeline – Personal Coach & Psychosynthese therapeut
“In het contact met Maurice heb ik ervaren dat alles er mag zijn, wat mij geholpen heeft om met liefdevolle vriendelijkheid naar mezelf te kijken. Hij weet steeds weer de vinger op de zere plek te leggen wat ik dankbaar aangrijp om mezelf te helen. En ik zie steeds meer wat ik de wereld kan geven en wat het leven mij te bieden heeft.”

Monique – Research Consultant

“EFT heeft me (behalve dat ik er veel van heb geleerd/nieuwe technieken heb geleerd) stappen laten zetten in mezelf, en daarmee kwam er meer focus, waardoor ik ook stappen heb gezet in mijn eigen praktijk Over Maurice als trainer: energiek, inspirerend, met veel inlevingsvermogen en gelukkig ook met veel humor”

Meer info


Je ontvangt meer informatie en een inschrijfformulier waarop je je kunt inschrijven.