Krachtig én Vrouwelijk

“Wanneer een vrouw haar vrouwelijkheid uitstraalt,
verandert haar hele leven”

 

Heb je het gevoel dat je aan allerlei (onhaalbare) verwachtingen moet voldoen en cijfer je jezelf steeds weer weg? Dan vind je het vast heel lastig om jouw grenzen aan te geven met als gevolg dat je vaak moe bent. Je voelt je verantwoordelijk voor de hele wereld, ondanks dat je weet dat dat niet goed voor je is. Misschien ben je vergeten wat je zelf wilt. Wat je wel weet, is dat je het anders wilt.

 

We leven en werken in een mannen-wereld. Om daar goed te functioneren, zijn we collectief onze vrouwelijke kwaliteiten gaan ondermijnen en de dingen op een mannelijke manier gaan doen.  Je bent ‘harder’ geworden, leeft meer vanuit je hoofd en je bent niet meer vertrouwd met je ‘zachtheid’. Hierdoor geef je veel van jouw energie, kracht en wijsheid weg. Dat levert niet alleen psychische maar ook veel lichamelijke klachten op.

 

Verlang jij naar meer energie en wil je weer genieten van het leven? Heb je behoefte om je echt verbonden te voelen met jezelf en met anderen? Tijdens de training Krachtig en Vrouwelijk ontdek je op een prikkelende, sprankelende, uitnodigende en enthousiaste manier hoe je weer toegang krijgt tot jouw authentieke vrouwelijke kracht. Waardoor je aantrekkelijker wordt als vrouw en als mens. En de passie in je leven en in je relatie weer stroomt.

 

Doe de test en ontdek hoe krachtig en vrouwelijk jij bent

 

Test jouw vrouwelijke kracht

 

 

Data

 • Data najaar nog niet bekend

 

Programma

 • Dag 1: Ochtendthema: Lichaamsbewustzijn / bewegen / houding
                 Middagthema:  Uitstraling/ energie door en om je heen
 • Dag 2:  Ochtendthema: Geven, ontvangen en toelaten
                 middagthema:  Overtuigingen en eigen-waarden
 • Dag 3:  Ochtendthema: Grenzen stellen en aangeven
              Middagthema:  Projectie en schaduwkanten
 • Dag 4: Terugkomdag. Thema naar wens van de groep

 

Prijs

€ 795,- vrij van btw. De prijs is inclusief:

 • De trainingsdagen
 • 1x een individuele Skype-sessie
 • syllabus met theorie en huiswerkopdrachten
 • Tussendoor groeps-whatsappcontact

Er wordt gewerkt in een groep van max 10 deelnemers. 

 

Trainer

Ik ben Annemieke Schalkwijk, een betrokken vrouw die op zoek is naar diepgang en verbinding met de ander, naar een echte ontmoeting. Wanneer dat gebeurt, raakt mij dat, ieder keer weer. Met een warme interesse, aandacht en humor wil ik kijken naar wie jij werkelijk bent. Ook naar wie ik werkelijk ben; met mijn fouten en gebreken, maar ook met mijn kwaliteiten.

Aanmelden

Gratis workshopTraining

 

Nieuwsgierig? Kom naar de gratis (introductie) workshop 

Lijkt het je niet heerlijk om door een paar simpele oefeningen zelf je vrouwelijke kracht te ervaren en te ontdekken hoe het is om minder in je hoofd te zitten. Waardoor je je energieker en rustiger voelt.

 

Ben je nieuwsgierig geworden, geef dan je gegevens aan ons door. Dan houden we je op de hoogte van een volgende gratis workshop.