Lichaamsgericht Counselen 2

Data

23 april, 7 & 21 mei, 4 & 18 juni en 2 juli 2019

Programma

Thema’s van de 6 daagse

In de ochtend staat de theorie en de eigen ontwikkeling centraal en in de middag het begeleiden van cliënten in het proces

Investering

€ 1.200,- vrij van btw)

Trainers

Martine Ducheine (1964)
Martine is als trainer verbonden aan de Psychosynthese Academie. Naast het geven van trainingen in de beroepsopleiding ligt mijn passie in het begeleiden van mensen die zijn vastgelopen in het leven en die (weer) in beweging willen komen. Samen de vraag ‘wat beweegt mij nu werkelijk’ onderzoeken, vraagt zowel stilte als beweging. In mijn praktijk ‘Zelf in beweging’ steun ik mensen om daar letterlijk en figuurlijk stappen in te zetten. Het lichaam is een bijzondere afspiegeling van hoe we ons voelen, wat zich diep van binnen in ons roert. Ons cognitieve brein is het contact daarmee veelal verloren en overschreeuwt als het ware de boodschap die ons lichaam ons geeft. De taal van het lichaam blijkt een veel effectievere ingang om te komen tot het helen van dat wat we in ons leven hebben meegemaakt. Grote of kleine gebeurtenissen kunnen veel invloed hebben op ons leven in het hier en nu en vragen om gehoord en geheeld te worden.

Gerard Toussaint (1962)
Ik ben als trainer verbonden aan de Psychosynthese Academie en heb mijn praktijk in Arnhem in gezondheidscentrum ‘t Duifje. Daarnaast ben ik als karateleraar werkzaam en geef ik weerbaarheidstrainingen aan kinderen en volwassenen. Ik geniet intens van mensen die ondanks allerlei tegenslagen zichzelf willen blijven ontwikkelen. Die het leven als een zoektocht zien en telkens weer opnieuw oefenen in het aangaan van de realiteit met al zijn frustraties, euforie, verdriet en blijdschap en deze opnieuw afstemmen met onze eigen levensweg. Het lichaam is een onuitputtelijke bron van kennis en wijsheid die ons kan helpen om onszelf beter te begrijpen.

Aanmelden

Na inschrijven ontvang je per mail een inschrijfformulier die je ingevuld en ondertekend naar ons kunt mailen.