Persoonlijke ontwikkeling
Zelf aan het roer

We leven in een maatschappij waarin je veelal wordt beoordeeld aan de hand van je prestaties, successen en je ‘mislukkingen’. Dat is nogal een eenzijdige zienswijze, vind je ook niet? Wil je jouw potentie ontwikkelen, vanuit je hart leven en ontdekken waar jij warm voor loopt? Onderzoeken waar jouw ontwikkelingsmogelijkheden liggen? En dat samen met anderen, zodat je voelt dat je niet de enige bent? Dan is de training Persoonlijke Ontwikkeling echt iets voor jou.

 

De regie in eigen hand nemen, geeft vrijheid

Deze training is opgedeeld in 3 blokken. In deze blokken wordt steeds een thema behandeld. In het programma hieronder lees je er meer over.

 

Resultaat van deze training:

  • Je doet inzichten op en leert hoe je van binnenuit je leven vorm en richting geeft;
  • Je ontdekt wat jouw intrinsieke motivatie is; waar doe je het allemaal voor;
  • Je vindt uit wat er onder de oppervlakte zit en neemt dit mee in je persoonlijke proces;

 

Waarom kiezen voor een training van de Psychosynthese Academie?

  • Tijdens de training is er tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht. Dit zorgt voor diepgang en ontwikkeling
  • Alle trainers verbonden aan de Psychosynthese Academie zijn gebonden aan de door de Academie gestelde kwaliteitseisen.

 

 

 

Data

Amersfoort, Psychosynthese Academie, Muurhuizen 36:
woensdagochtend 
09.30 – 12.30 uur 


Data blok 3:
7 & 14 & 28 maart, 4 & 11 & 18 april, 16 & 23 mei 2018

 

 

Programma

What makes your heart sing – blok 1

We kijken naar wat jou verwondert, waar je warm voor loopt, wat je passioneert en inspireert. Aan het eind van dit blok heb je hier voor jezelf helderheid over en geef je hier op jouw eigen manier vorm aan.

 

Accept your obstacles – blok 2

Je leert hoe je vanuit je hart leiding kunt nemen over jouw leven. Je ontdekt jouw patronen die je belemmeren maar die ook kwaliteiten in zich hebben. Je krijgt methodieken aangereikt hoe je vanuit jezelf keuzes kunt maken. En dat betekent dat je meer balans en positiviteit ervaart. 

 

Make your dreams come true – blok 3

Nu komt alles samen. Als je meer zicht hebt op wat je werkelijk wilt en wat je hierbij belemmert, is de weg vrij om daadwerkelijk stappen te gaan nemen. Je wil is hierbij een essentieel instrument dat je in leert zetten om je doel(en) te verwezenlijken. Je kijkt naar je kracht en je mogelijkheden om zo met passie en zelfvertrouwen door het leven te gaan.

 

Prijs

Amersfoort: € 500,- (vrij van btw) per blok

 

Trainers

Brigit Nieuwenstein en Yvonne Steenmetz

 

 

Aanmelden

Amersfoort blok 3 € 500,-

 

 

Ervaring van deelnemer Maria:

“Toen ik met de training begon, was ik verdrietig en ontevreden. De taal niet genoeg kunnen leren, een deel van mijn kinderen in mijn oorspronkelijk land achter gelaten maakte me minder sterk. Ik kon niet van mijn gezin hier genieten. Frustratie als hoog opgeleide vrouw die haar ervaring niet kon gebruiken, speelde ook een rol. Mijn man volgde al een opleiding bij de Academie. Zijn verhalen vond ik interessant. Ik heb zo veel ontdekt. Het jaar was voor mij een proces van leren kennen. Wie? Mijzelf  leren kennen en ontdekken, begrijpen waarom ik niet makkelijk met de moeilijkheden kon omgaan. Waarom bepaalde reacties van mij en ook waarom bepaalde uitleg van de gebeurtenissen.

Ik heb zo veel geleerd dat ik een nieuwe perspectief gevonden heb.  Een nieuwe wereld is voor mij geopend. De situatie verandert niet snel maar ik kan wel veranderen. Door mijn rust van nu zie ik ook verandering in de rest, maar vooral in mijzelf, dat heeft me een gevoel van opluchting en hoop.”