Zaterdagmeditaties

De Psychosynthese Academie kent een lange traditie in het geven van meditaties. In psychosynthese heeft meditatie een ruime invulling: schouwen, vragen stellen, reflecteren, visualiseren. Door met je aandacht naar binnen te gaan word je steeds stiller en zo ontvankelijker voor de instroom van kwaliteiten als liefde, schoonheid, vreugde en dankbaarheid. Dan ben je in contact met de stille bron in jezelf, je ware Zelf.

In 2018 organiseren we 4 meditatieochtenden, steeds op zaterdagochtend van 10.00-12.30 uur. Elke meditatie met een eigen thema en aandachtsgebied.

Kijk in ons aanbod!

 

Je bent van harte uitgenodigd!

    

Data

24 november

10.00 – 12.30 uur

 

Programma

                                            

Zaterdag 24 november 10.00-12.30 uur –  Jaap Buijs

 

 

Boek

In Psychosynthese heeft meditatie een ruime invulling: visualiseren, reflecteren en vragen stellen. Dit boekje beschrijft de verschillende meditaties en visualisaties en geeft een overzicht van de variaties.  

De oefeningen worden al jaren toegepast en vormen een onderdeel van de opleiding, waarin studenten deze zelf leren beoefenen en leren te geven. 

Bij elke meditatie staat een korte uitleg over het doel en een toelichting hoe de oefening uit te voeren. Het is een praktische en inspirerende handleiding.

Regelmatige beoefening ondersteunt de bewustwordingsweg en versterkt de positieve energie en kwaliteiten. 

 

[ninja_forms id=37]

 

Prijs

€ 10,- per keer

 

Aanmelden

 







* Meerdere data tegelijk opgeven, kan met ctrl+klik.