Primal Wound – 6 daagse training

Niemand groeit op onder ideale omstandigheden. Wensen en eisen uit onze opvoeding, sociale omgeving en culturele achtergronden dwingen ons tot aanpassing. Hoe meer rekening we houden met anderen, hoe verder we verwijderd raken van onszelf waardoor we het gevoel krijgen geleefd te worden. Uiting geven aan onze diepste zelf wordt dan een hele uitdaging.

Begeleid jij mensen en zoek jij vanuit een integrale mensvisie handvatten en/of werkvormen om mensen te helpen op weg naar hun authentieke zelf?
Schrijf je dan in voor de training “the Primal Wound “ die op maandag 6 mei 2019 van start gaat.

Voor iedereen die:

  • Het de ander gunt zich te ontwikkelen tot een heel mens;
  • Mensen begeleidt in hun bewustwordings- en transformatieproces;
  • Vertrouwen heeft in het helend vermogen van de cliënt;
  • Vanuit een empathische houding verbinding houdt met de kwaliteiten van de cliënt;
  • De cliënt ondersteunt in het ontwikkelen van zijn positieve IK-kracht;
  • Praktische hulpmiddelen en methodieken aangereikt wil krijgen;
  • Door eigen ervaring zich nog beter kan  inleven in het proces van de ander.

Download brochure

Data

6 & 13 & 27 mei, 3 & 17 juni en 1 juli 2019

Programma

Thema’s van de 6 daagse
1. Wie ben ik en waar kom ik vandaan.
2. Wat is mijn verlangen en waar wil ik naar toe.
3. Wie ben ik in wezen.
4. External unifying centers, externe hulpbronnen.
5. Internal unifying centers, innerlijke hulpbronnen.
6. Zelf-realisatie, auhtentieke persoonlijkheid.

In de ochtend staat de theorie en de eigen ontwikkeling centraal en in de middag het begeleiden van cliënten in het proces naar heling en zelfverwezenlijking.

Investering

€ 1.200,- vrij van btw)

Trainers

Martine Ducheine (1964)
Martine is als trainer verbonden aan de Psychosynthese Academie. Naast het geven van trainingen in de beroepsopleiding ligt mijn passie in het begeleiden van mensen die zijn vastgelopen in het leven en die (weer) in beweging willen komen. Samen de vraag ‘wat beweegt mij nu werkelijk’ onderzoeken, vraagt zowel stilte als beweging. In mijn praktijk ‘Zelf in beweging’ steun ik mensen om daar letterlijk en figuurlijk stappen in te zetten. Het lichaam is een bijzondere afspiegeling van hoe we ons voelen, wat zich diep van binnen in ons roert. Ons cognitieve brein is het contact daarmee veelal verloren en overschreeuwt als het ware de boodschap die ons lichaam ons geeft. De taal van het lichaam blijkt een veel effectievere ingang om te komen tot het helen van dat wat we in ons leven hebben meegemaakt. Grote of kleine gebeurtenissen kunnen veel invloed hebben op ons leven in het hier en nu en vragen om gehoord en geheeld te worden.

Gerard Toussaint (1962)
Ik ben als trainer verbonden aan de Psychosynthese Academie en heb mijn praktijk in Arnhem in gezondheidscentrum ‘t Duifje. Daarnaast ben ik als karateleraar werkzaam en geef ik weerbaarheidstrainingen aan kinderen en volwassenen. Ik geniet intens van mensen die ondanks allerlei tegenslagen zichzelf willen blijven ontwikkelen. Die het leven als een zoektocht zien en telkens weer opnieuw oefenen in het aangaan van de realiteit met al zijn frustraties, euforie, verdriet en blijdschap en deze opnieuw afstemmen met onze eigen levensweg. Het lichaam is een onuitputtelijke bron van kennis en wijsheid die ons kan helpen om onszelf beter te begrijpen.

Aanmelden

Na inschrijven ontvang je per mail een inschrijfformulier die je ingevuld en ondertekend naar ons kunt mailen.

Wil je eerst meer weten? Kom dan naar de Masterclass The Primal Wound op 16 april van 19.00 tot 21.00 uur.

Tickets verkrijgbaar via: eventbrite.nl/e/tickets-masterclass-the-primal-wound