Proef

Gratis EFT Masterclass voor coaches en therapeuten
Tijdens deze dag ontdek je het meest onderschatte in therapie en coaching en waar misschien wel de meeste winst te halen valt. Tevens krijg je praktische en krachtige tools, maak je kennis met de 7 fases van transformatie en ontdek je de sleutel tot professionele én persoonlijke ontwikkeling. Kort om een dag vol rijkdom. Er zijn slechts 25 plekken beschikbaar dus wees er snel bij.  

 

 

Gratis EFT dag Vrijer LevenGratis EFT dag Vrijer Leven – mei 2018
Je leert en ervaart hoe je met 1 praktische en krachtige techniek jouw leven in een andere beweging brengt. En dan maakt het niet uit of je komt voor persoonlijke ontwikkeling, professionele ontwikkeling of zelfs beide.

 

 

 

Open Huis Psychosynthese AcademieOpen Huis 12 juni 2018
Tijdens het open huis kun je gratis deelnemen aan verschillende workshops waarin Psychosynthese centraal staat, zodat je het zelf ervaart. Je krijgt de gelegenheid om de trainers te spreken en vragen te stellen. Het open huis is ook een mooie gelegenheid om inspiratie op te doen. 

 

 

 

Diverse zaterdagmeditaties
Op 4 zaterdagen in het jaar wordt een meditatie ochtend georganiseerd met iedere keer een ander thema en een andere trainer.